Колкото повече, толкова по-малко!

Купи 2 продукта от вид, онлайн, с -5% отстъпка за всеки ▼ Купи 3 до 10 продукта от вид, онлайн, с -8% отстъпка за всеки

Отстъпка: Колкото повече, толкова по-малко

ОНЛАЙН ОТСТЪПКА ЗА КОЛИЧЕСТВО

``Би Джи Ар Груп`` ООД

Колкото повече, толкова по-малко
Отстъпка: Колкото повече, толкова по-малко - "Би Джи Ар Груп" ООД 13940

Отстъпката за количество – Колкото повече, толкова по-малко

е насочена към крайния потребител. Целта на “Би Джи Ар Груп” ООД е да достави топлина и комфорт до всеки български дом и офис, на достъпна цена.

В последните години потребителите на нашите уреди за отопление, климатизация и вентилация – основно живеят в градска среда. Това предполага отопление и климатизация на апартаменти и офиси. Затова ние Ви даваме възможност да закупите уреди за целия си апартамент или малък офис с отстъпка.

Отстъпката за количество е предвидена основно за да подпомогне закупуване на уреди за апартаменти или малки офиси с до 10 стаи. Затова не се учудвайте, ако добавите 11 продукта от вид и цената се показва без отстъпка.

Под описанието на всеки продукт в сайта, участващ в промоцията ще откриете таблица с процентното намаление за количество.

Внимание:

За по-големи помещения /повече от 10 бройки от продукт/ се свържете с нашите търговци и те ще Ви изготвят оферта според Вашите нужди, с отстъпки за търговци на едро. Използвайте формата за контакт с нас или ни се обадете на ☎ 0700 11 220

Ако промените количеството на даден продукт в кошницата, не забравяйте да натиснете бутон “Обнови”, за да видите намалената цена.

Ако сте  добавили бройка отговаряща на промоцията /например 3 конвектора/ и продължите да разглеждате продуктите в същата категория – съответният продукт ще се показва с намалена цена.